Slutet tonar upp på horisonten

published on

December 14th, 2008 and tagged with StatusSwedish

Nu börjar man skönja slutet av denna migrering på horisonten, men det börjar bli sent och jag ska börja jobba kl 06 imorgon så det är dags att natta sig. Hittills har jag hunnit med att få webbplatsen(men framförallt temat) validerat av w3c gällande struktur och css, imorgon tänkte jag kika på följande saker, utan inbördes ordning.

I sin helhet är jag kanske nöjd med migreringen till wordpress, det är enkelt och utbyggbart. Det jag ställer mig lite frågande till är hur skalbart det är, det går långsamt för mig vilket inte är jättedåligt, men frågan är hur snabbt det skalar på serversidan.

Gällande vädret är jag dock tacksam för att det varken är slask eller snö, eftersom att i stockholm blir snö slask på ett par timmar. När jag vill ha vinter, då åker jag norr ut, där vet de hur det ska vara. Tjingeling!

Comments are closed.