Blogganden..

published on

December 15th, 2008 and tagged with StatusSwedish

Det finns ett par länkar jag skulle vilja tipsa om. Dessa är några som ligger mig varmt om hjärtat, både av personliga skäl och för att de kan vara av mycket hög kvalitet. Jag börjar med de som är av högre kvalitet och lite mer professionella och avslutar med de personliga.

A List Apart

Till att börja med har vi en webbsida som ger dig det bästa och mest tankvärda från några av Amerikas bästa webbutvecklare, nämligen webbtidningen A List Apart. Tidningen började som en mailinglista 1997 och har nu utvecklats till en fullfjädrad tidning som kommer ut med nya nummer nästan på veckobasis med massor av matnyttigt. De släpper nya nummer med 2 – 3 högkvalitativa artiklar varje gång. Ämnena som tidningen berör går från rena teknikaliteter för hur man trollar med webbläsare till hur man lockar kunder genom bra innehåll.
http://www.alistapart.com/ »»

Webbmasters Network

Här har vi en högkvalitativ webbplats som i grund och botten är ett forum för svenskar inom webbranschen där det disskuteras allt mellan himmel och jord med fokus på affärsnytta och nörderi för oss utvecklare. Då och då ordnas det med träffar så man kan knyta viktiga kontakter med likasinnade inom näringslivet. Siten förkortas WN och likaså gör domännamnet, så lägg wn.se på minnet!
http://www.webmasternetwork.se/
»»

Marias Blogg

Det är dags att avrunda med en lite mer personlig touch, nämligen den blogg som tillhör min kära livskamrat! Här skriver hon om det mesta som händer i våra liv, glatt och trist, trevligt som otrevligt, inget är för smått för att ventlieras.
http://www.mariasblogg.nu/
»»

Comments are closed.